Make Text BiggerMake Text SmallerReset Text Size 
Home
Ongemakken wegens filmopnames
donderdag 24 april 2014
Naar aanleiding van de opnames van een niet-gemeentelijke bedrijfsfilm zal het verkeer in en rond de Markt van Wetteren de komende dagen bemoeilijkt worden. De opname maakt deel uit van een duidingsfilm waarin allerlei niet-commerciële organisaties acte de présence geven binnen een muzikaal traject waaruit op een originele manier moet blijken voor wat ze staan en wat ze doen. De organisatie van deze opnames brengen ongemakken met zich mee. Een overzicht:
Lees meer...
 
Nooit brengt oorlog vrede in Nova
donderdag 24 april 2014
Het solidariteitskoor Sapukay herdenkt 'De Groote Oorlog' met een multimediaprogramma op zaterdag 26 april om 20 uur in CC Nova in de Molenstraat in Wetteren. Tickets zijn rechtstreeks te bestellen in Nova op 09/365.20.20 of via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken . Een kaart kost 12 euro voor volwassenen en 6 euro voor kinderen en houders van een vrijetijdspas.
Lees meer...
 
Wijnbeurs bij VAW
donderdag 24 april 2014
Op zaterdag 26 april van 10 tot 13 uur is er een wijnbeurs in het lokaal van VAW (Verbond van Amateur Wijnmakers en Bierbrouwers), Moerstraat 107 in Wetteren. De leden presenteren hun eigengemaakte wijnen, schuimwijnen ,biertjes en porto.De toegang is gratis.
 
Aspiration-fuif in gemeentelijke feestzaal
donderdag 24 april 2014
De aspi's van Chiro Overschelde organiseren op zaterdag 26 april de Aspiration-fuif in de Gemeentelijke Feestzaal van Wetteren. Tous Les Deux, Wired for Sound en Youngbeatsz zijn de dj's. Er zijn bovendien een bewaakte vestiaire, een fotograaf en een hamburgerkraam. De kaarten in voorverkoop zijn te verkrijgen bij Kaffee Taria, @ the movies en 't Baggetje. De prijs in voorverkoop bedraagt 4 euro en aan de kassa 6 euro.
 
Laatstejaars verdiepen zich in euro en in slakken
dinsdag 22 april 2014
De laatstejaars van het Sint-Gertrudiscollege zijn aan enkele opmerkelijke studies bezig. Zo onderzoekt men de invloed van de euro en slakken.
Lees meer...
 
Inschrijven voor Pillampentocht
dinsdag 22 april 2014
KWB Christus Koning houdt voor de vierde keer een Pillampentocht op vrijdag 25 april met start en aankomst tussen 20 en 20.30 uur aan de parochiekerk van Christus Koning aan de Oude Aardeweg in Wetteren.
Lees meer...
 
Over de oorzaken en gevolgen van WO I
dinsdag 22 april 2014
Davidsfonds Wetteren organiseert op donderdag 24 april een lezing over de oorzaken en gevolgen van de eerste wereldoorlog.
Lees meer...
 
Peter Bulcke wint op Kapellendries
maandag 21 april 2014
Peter Bulcke uit Mortsel heeft op Kapellendries in Wetteren de wielerwedstrijd voor juniores gewonnen.
Lees meer...
 
Laurent floot laatste match
zaterdag 19 april 2014
Laurent De Pauw heeft zijn laatste match gefloten als scheidsrechter. Hij leidde de wedstrijd van een gelegenheidsploeg van mama’s van jeugdspelers van KVVE Massemen en 'De mothershotters' uit Kortenberg.
Lees meer...
 
Nieuwbouw Klimopje krijgt positief advies
donderdag 17 april 2014
De plannen voor de nieuwbouw van de kleuterschool met refter "Klimopje" en het slopen van de bestaande gebouwen aan de Kapellestraat in Wetteren is door het gemeentebestuur gunstig geadviseerd, op voorwaarde dat er ook een fietsenberging wordt gebouwd. Die werd aanvankelijk niet voorzien in de plannen van het gemeenschapsonderwijs.
Lees meer...
 
Ontwerpstudie nieuwe passarelle is klaar
woensdag 16 april 2014
De ontwerpstudie voor de aanleg van een nieuwe voetgangersbrug over de Schelde in wetteren is klaar. De uitvoering van de werken wordt afgestemd op het project Wetteren aan de Schelde. Vlaams minister van Openbare Werken Hilde Crevits verwacht dat de brug in 2015 zal aangelegd worden.
Lees meer...
 
Yan Gevuld tekende derde strip
dinsdag 15 april 2014
Yan Gevuld tekende derde strip
De Wetterse striptekenaar Yan Gevuld leverde zijn derde album af. Het is eigenlijk het tweede deel van zijn tweede album. Zondag wordt het voorgesteld aan het grote publiek.
Lees meer...
 
Politie-officier schrijft roman
zondag 13 april 2014
Politie-officier van de zone Wetteren-Laarne-Wichelen Stefan Schamp heeft zijn debuurtroman 'Stalker' klaar. Dat meldt het Nieuwsblad.
Lees meer...
 
Einde nationaal volleybal
zaterdag 12 april 2014
Einde nationaal volleybal
Volgend jaar zal er geen Wetterse volleybalploeg meer in nationale afdeling spelen. De A-ploeg wordt opgedoekt..
Lees meer...
 
Gezocht: Alles over de Wetterse reuzen
vrijdag 11 april 2014
Voor de tentoonstelling op Erfgoeddag is men in Wetteren nog op zoek naar materiaal dat betrekking heeft op de Wetterse reuzen.
Lees meer...
 
Racing zoekt jeugdtalent
donderdag 10 april 2014
Voetbalclub Racing Wetteren-Kwatrecht is op zoek naar jeugdspelers die de club willen vervoegen voor het komende seizoen. Dit geldt voor alle reeksen en in het bijzonder voor de U13. Ook is de club op zoek naar gemotiveerde (eventueel gediplomeerde) trainers. Wie interesse heeft, kan altijd contact opnemen met onze jeugdcoördinator William Aptekers op het nummer 0486/340.267 of via e-mail op Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .