Make Text BiggerMake Text SmallerReset Text Size 
Home
Grote Trage wegenwandeling herinnert aan bedevaart en Pastoor Pol
zaterdag 19 april 2014
Grote Trage wegenwandeling herinnert aan bedevaart en Pastoor Pol
Op paasmaandag 21 april vindt voor de 10de keer de 'grote trage wegenwandeling' plaats. Dit jaar start men aan de kerk van Westrem voor een wandeling langs de Halleweg, den Zeeldraaier, de Zoetelbeekweg en andere leuke voetwegen.
Lees meer...
 
Nieuwbouw Klimopje krijgt positief advies
donderdag 17 april 2014
De plannen voor de nieuwbouw van de kleuterschool met refter "Klimopje" en het slopen van de bestaande gebouwen aan de Kapellestraat in Wetteren is door het gemeentebestuur gunstig geadviseerd, op voorwaarde dat er ook een fietsenberging wordt gebouwd. Die werd aanvankelijk niet voorzien in de plannen van het gemeenschapsonderwijs.
Lees meer...
 
Voetbalmama's spelen tegen elkaar
donderdag 17 april 2014
op zaterdag 19 april speelt een gelegenheidsploeg van mama’s van KVVE Massemen (allemaal mama’s van de jeugdspelers) tegen “De mothershotters“ uit Kortenberg.
Lees meer...
 
Ontwerpstudie nieuwe passarelle is klaar
woensdag 16 april 2014
De ontwerpstudie voor de aanleg van een nieuwe voetgangersbrug over de Schelde in wetteren is klaar. De uitvoering van de werken wordt afgestemd op het project Wetteren aan de Schelde. Vlaams minister van Openbare Werken Hilde Crevits verwacht dat de brug in 2015 zal aangelegd worden.
Lees meer...
 
Vedettenparade bij Eendracht Massemen
woensdag 16 april 2014
Tijdens het paasweekend valt er weer heel wat te beleven op het terrein van voetbalclub KVVE Massemen aan de Kapellekouter in Massemen. Op vrijdag 18 april is er paasbingo. Op zaterdag 19 april is er een eetfestijn. De apotheose vindt laats op zondag 20 april met een vedettenparade met Christoff & Lindsay, Willy Sommers, Yves Segers en Bart Van Genth.
 
Yan Gevuld tekende derde strip
dinsdag 15 april 2014
Yan Gevuld tekende derde strip
De Wetterse striptekenaar Yan Gevuld leverde zijn derde album af. Het is eigenlijk het tweede deel van zijn tweede album. Zondag wordt het voorgesteld aan het grote publiek.
Lees meer...
 
Cursus fotografie voor gevorderden
dinsdag 15 april 2014
Op dinsdag 22 april start Okra Wetteren-centrum met een cursus 'Fotografie voor gevorderden'. Deze cusrus wordt gegeven door Luc De Backer, voorzitter van VTB Fotoclub Wetteren.
Lees meer...
 
spaghetti-avond in Winterhof
maandag 14 april 2014

Volleybalclub Real Dames Wetteren uit derde provinciale organiseert een spaghetti-avond à volonté op zaterdag 19 april vanaf 18 uur in Hotel Winterhof aan de Smetledesteenweg 142 in Wetteren-Boskant.

Lees meer...
 
Politie-officier schrijft roman
zondag 13 april 2014
Politie-officier van de zone Wetteren-Laarne-Wichelen Stefan Schamp heeft zijn debuurtroman 'Stalker' klaar. Dat meldt het Nieuwsblad.
Lees meer...
 
Einde nationaal volleybal
zaterdag 12 april 2014
Einde nationaal volleybal
Volgend jaar zal er geen Wetterse volleybalploeg meer in nationale afdeling spelen. De A-ploeg wordt opgedoekt..
Lees meer...
 
Gezocht: Alles over de Wetterse reuzen
vrijdag 11 april 2014
Voor de tentoonstelling op Erfgoeddag is men in Wetteren nog op zoek naar materiaal dat betrekking heeft op de Wetterse reuzen.
Lees meer...
 
Racing zoekt jeugdtalent
donderdag 10 april 2014
Voetbalclub Racing Wetteren-Kwatrecht is op zoek naar jeugdspelers die de club willen vervoegen voor het komende seizoen. Dit geldt voor alle reeksen en in het bijzonder voor de U13. Ook is de club op zoek naar gemotiveerde (eventueel gediplomeerde) trainers. Wie interesse heeft, kan altijd contact opnemen met onze jeugdcoördinator William Aptekers op het nummer 0486/340.267 of via e-mail op Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .
 
Prijs avondshopping uitgereikt
zaterdag 05 april 2014
Prijs avondshopping uitgereikt
Isolde Van den Weghe uit Wetteren is de winnaar geworden van de i-phone, de prijs van een wedstrijd dat uitgeschreven werd tijdens de laatste avondshoppng in de centrumstraten van Wetteren.
Lees meer...
 
Juwelier Baele krijgt label
vrijdag 04 april 2014
Juwelier Baele krijgt label
Goudsmid en juweelontwerper Kris Baele ontvangt als eerste in Wetteren het UNIZO authenticiteitslabel voor ambachtelijke ondernemers "HANDMADE IN BELGIUM" (HIB).
Lees meer...
 
Kinderdagverblijf zoekt investeerders via crowdfunding
vrijdag 04 april 2014
Het Kinderdagverblijf Sint-Jozef aan de Wegvoeringstraat in Wetteren start met een fondsenwerving, een zogenaamde crowdfunding.
Lees meer...
 
Wegversmalling Watermolenstraat wordt gesignaleerd
vrijdag 04 april 2014
De bewoners van de Watermolenstraat in Massemen vroegen om signalisatie aan te brengen om de voorrang bij de wegversmallingen te verduidelijken. In samenspraak met de lokale politie komen er nu twee verkeersborden ter hoogte van het smalste punt. De rijbaan is er immers te smal voor twee wagens.
Lees meer...