Make Text BiggerMake Text SmallerReset Text Size 
Home
Politie waarschuwt
donderdag 31 juli 2014
De politie van Wetteren waarschuwt dat de personen die in naam van SOS Afrika aan de deur komen voor de verkoop van boekjes niet over een vergunning of over een leurkaart beschikken.
 
Quizcompetitie in Gesproken Dagblad
donderdag 31 juli 2014
Café ‘t Gesproken Dagblad aan de Spoorweglaan 136 in Wetteren organiseert in het najaar van 2014 en het voorjaar van 2015 een quizcompetitie. 
Lees meer...
 
Kermis in Gransvelde en Klein Gent
donderdag 31 juli 2014
Op 2 en 3 augustus 2014 organiseert de Gebuurtedekenij Gransvelde & Klein-Gent een kermisweekend, met tal van activiteiten, waaronder een barbecue, een aperitiefconcert, een rommelmarkt, kermis en een straattekenwedstrijd voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Meer informatie kan je vinden op de Facebookpagina van de kermis https://www.facebook.com/events/913341302016293/ Iedereen is welkom.
 
Opsporingsbericht: Wie kent drenkeling ?
maandag 28 juli 2014
Opsporingsbericht: Wie kent drenkeling ?
Op donderdag 24 juli werd in de Schelde in Wetteren het lichaam aangetroffen van een man. Hij kon nog niet worden geïdentificeerd.
Lees meer...
 
Fatale crash op wedstrijd in Chimay
maandag 28 juli 2014
De Wetterse motorracer Vic De Coremeter (29) raakte zaterdag betrokken in een zware crash tijdens de Open Trophy-race op het circuit van Chimay. Vic overleed vervolgens in het ziekenhuis van Charleroi. 
Lees meer...
 
Over toegankelijkheid van kerkhof
zaterdag 26 juli 2014
Een lezer klaagt over de toegankelijkheid van het kerkhof van Massemen.
Lees meer...
 
Nieuwe floraliënfietstochten
vrijdag 25 juli 2014
Op zondag 27 juli kan men opnieuw samen met een gids de fiets op voor een Floraliëntocht. Individuele fietsers kunnen zich inschrijven voor een begeleide fietstocht langs een lus van de Floraliënfietstocht.
Lees meer...
 
100 jaar na vlucht keren afstammelingen terug
donderdag 24 juli 2014
100 jaar na vlucht keren afstammelingen terug
Een delegatie van de familie van Eugenia Pauwels en Engelbert Baeyens is te gast in Wetteren. 
Lees meer...
 
Rouwregister voor slachtoffer vliegtuigcrash
dinsdag 22 juli 2014
Aan de balie van het gemeentehuis van Wetteren zal er vanaf woensdag 23 juli een rouwregister liggen voor Rik Schuyesmans. De man kwam op 17 juli om het leven tijdens de vliegtuigcrash in het Oosten van Oekraïne. Het rouwregister ligt ter beschikking van iedereen tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. Het gemeentebestuur liet ter nagedachtenis ook de vlaggen aan het gemeentehuis half stok hangen.

 
Inwoner Wetteren sterft in crash
vrijdag 18 juli 2014
Bij de crash van het vliegtuig in het oosten van Oekraïne is een inwoner uit Wetteren omgekomen. Het is de 50-jarige Rik Schuyesmans.

Lees meer...
 
Raadslid vraagt maaibeurt langs fietspad
maandag 14 juli 2014
Gemeenteraadslid Piet Van Heddeghem vraagt het gemeentebestuur van Wetteren om de bermen van het fietspad langs de spoorweg tussen het station van Overbeke en de Wettersestraat te maaien. Door het overhangend gras en onkruid schiet er voor de fietsers amper een meter over om te fietsen terwijl het fietspad drie meter breed is zegt Van Heddeghem. 'Zeker tijdens de zomermaanden wordt dat fietspad vaak gebruikt en zou het rijcomfort gewaarborgd moeten zijn'.
 
WTC Wetthra verandert van naam
donderdag 10 juli 2014
WTC Wetthra verandert van naam
WTC Wetthra verandert van naam en wordt WTC Tonneke Wetteren. 
Lees meer...
 
Treinramp: Brief over uitgestelde infovergadering
dinsdag 08 juli 2014
In de loop van deze week wordt aan alle Wetteraars uit de tijdens de treinramp geëvacueerde straten een brief bezorgd. In deze brief leggen gouverneur Jan Briers en burgemeester Alain Pardaen uit waarom er op dit moment nog geen infovergadering georganiseerd wordt. Z is het gerechtelijk onderzoek nog niet afgerond. Ook de resultaten van het wetenschappelijke bloed- en urineonderzoek zijn nog niet bekend. Zodra die resultaten er zijn, volgt er een infovergadering.
 
Nieuwe ambulance voor de brandweer
maandag 07 juli 2014
Nieuwe ambulance voor de brandweer
De brandweer van Wetteren mocht een nieuwe ambulance en nieuwe kledij in ontvangst nemen. Nu is het zoeken naar bijkomende ambulanciers om de twee ziekenwagens te bemannen.
Lees meer...
 
Diepenbroek start Regenboogproject
maandag 07 juli 2014
Home Diepenbroek uit Wetteren, dat opvang, begeleiding en verzorging biedt aan volwassenen met een motorische beperking, start vandaag met het Regenboogproject. Enkele bewoners van het tehuis krijgen de kans om te proeven van 'alleen wonen'.
Lees meer...
 
Tornooi TC Standaard Wetteren opnieuw succes
zondag 06 juli 2014
Tornooi TC Standaard Wetteren opnieuw succes
Het enkeltornooi van Tennisclub Standaard Wetteren was een succes met 165 inschrijvingen.
Lees meer...