Make Text BiggerMake Text SmallerReset Text Size 
Home arrow Nieuws uit Wetteren arrow Nieuws van de buren arrow Houtemse ploeg tegen kanker
Houtemse ploeg tegen kanker
zaterdag 07 april 2012
Houtemse ploeg tegen kanker
In Sint-Lievens-Houtem heeft er zich een ploeg gevormd die tijdens het hemelvaartweekend in mei deelneemt aan de 1.000 km voor ' Kom Op Tegen Kanker'. 

Binnen de gemeenteraad en het personeel van de gemeente en OCMW werden enkele sportievelingen bereid gevonden om deel te nemen aan de fietstocht ten voordele van het wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Inwoner Serge Baguet was onmiddellijk bereid om de ploeg professioneel te begeleiden.

De deelnemers aan de 1.000 km zijn schepen van Sport Jo Vermeulen, gemeenteraadslid Johan De Winter, OCMW-secretaris Krijn Verschraegen, sportfunctionaris Herwig De Vooght, Coördinator lokale economie en evenementen Karel De Coensel en Serge Baguet, zelf winnaar van een rit in de Tour de France en gewezen Belgisch kampioen bij de profs.

Voor Johan De Winter komt dit goed uit, want hij was al een tijdje van plan om aan dit evenement eens deel te nemen. Krijn Verschragen zal 250 km rijden als eerbetoon aan zijn overleden moeder. Zij stierf ten gevolge van een hersentumor. Ook Karel werd in zijn familie getroffen door de ziekte. Herwig De Vooght wil met zijn deelname een hulde brengen aan alle overleden collega's.

 
< Vorige   Volgende >