Make Text BiggerMake Text SmallerReset Text Size 
Home arrow Nieuws uit Wetteren arrow Algemeen Nieuws arrow Lesco stijgt in Gault Millau
Lesco stijgt in Gault Millau
dinsdag 14 november 2017
Chef Steven Buelens van L'Esco in de Sationsstraat in Wetteren is heel tevreden met het resultaat in Gault Millau. Het restaurant steeg van 13 naar 14 punten.

"Dergelijk nieuws is altijd leuk," reageert Steven. "We hebben vroeger al eens op 14 punten gestaan maar na een minder jaar staan we terug op het niveau van 14 punten. Deze bevestiging van buitenaf geeft iedereen een boost. Het mindere jaar werd veroorzaakt door enkele kopzorgen op persoonlijk vlak maar ook dat zijn we te boven gekomen. We zijn altijd ons eigen ding blijven doen en het resultaat is het werk van een hele ploeg. Deze ploeg werd in het afgelopen jaar wat gewijzigd en we zijn er opnieuw op vooruit gegaan. Er heerst een goede sfeer en de samenwerking verloopt heel vlot en dan kan er altijd iets meer, ook bij mezelf. We scherpen elkaar aan". Steven Buelens is nog meer blij voor het personeel dan voor zichzelf. "Ik sta intussen 15 jaar in het vak en heb de ups en de downs meegemaakt. Deze beoordeling is mooi meegenomen. Het bezoek van Gault Millau is echter een momentopname. Er komen elke dag klanten en zij moeten het hele jaar door tevreden zijn. De absolute top in Belgiƫ hoeft niet voor ons. We hebben een aparte stijl en doen onze eigen goesting maar blijven wel op elk moment met kwaliteit bezig". Op 13 december zal L'Esco in Wetteren 6 jaar open zijn.
 
< Vorige   Volgende >