Make Text BiggerMake Text SmallerReset Text Size 
Home arrow Nieuws van de buren
Nieuws van de buren
Wichelen rijdt elektrisch
maandag 03 december 2012

Distributiebedrijf Eandis overhandigde een elektrische wagen aan burgemeester Kenneth Taylor en schepenen Albert Van Malderen en Kristof De Smet van Wichelen. Deze wagen wordt gedurende drie maanden ter beschikking gesteld van de gemeente. Hetzelfde initiatief werd enkele weken geleden ook al in Destelbergen genomen.

Lees meer...
 
Dodelijk ongeval op N42
zaterdag 17 november 2012

Bij een frontale botsing tussen twee personenwagens op de N42 in Gijzenzele is zaterdagochtend een 64-jarige man om het leven gekomen. Twee andere personen raakten zwaargewond en werden in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht.

Lees meer...
 
Beste jaarmarkt ooit voor de dieren
dinsdag 13 november 2012

De editie 2012 van de veejaarmarkt van Sint-Lievens-Houtem was voor het dierenwelzijn de beste ooit zeggen GAIA-voorzitter Michel Vandenbosch en BLID-voorzitter Dirk Blanchart.

Lees meer...
 
Te weinig groen en speelruimte
woensdag 24 oktober 2012
Omdat de nieuwe verkaveling in Gijzenzele geen speelterrein heeft en er te weinig groen wordt aangeplant, heeft Groen tegen het wegtracé gestemd.  In de nieuwe verkaveling in de Schoolstraat in Gijzenzele komen 22 kavels voor open en halfopen bebouwing. In de verkaveling zal nieuwe wegenis worden aangelegd en er zal een zone 30 gelden.
Lees meer...
 
Valse reclameronselaars
woensdag 24 oktober 2012

De Communicatiedienst Laarne ontving recent de melding dat een uitgeverij uit Tongeren publiciteitsruimte verkoopt aan lokale ondernemers in het "Infoblad Laarne"/"Infogids Laarne". Zij tonen hierbij een proefdruk. Het gemeentebestuur Laarne werkt hier NIET mee samen. De gemeente adviseert dan ook iedereen hier niet op in te gaan. Het infoblad van Laarne heeft als opschrift Laarne Informeert en bevat immers geen reclame.

Lees meer...
 
Laarnse scholen zetten fluo-hesje in de spots
vrijdag 19 oktober 2012

Alle Laarnse scholen werken al enige tijd samen aan het Octopusplan om de veiligheid te verhogen rond de schoolpoort. Daarom zijn er ook dit jaar in diverse acties voorzien. De nadruk ligt nog steeds op het beter gezien worden. Daarom zal er in de periode tussen de herfst-en de krokusvakantie speciaal gelet worden op het dragen van een fluohesje bij leerlingen, ouders en ook leerkrachten. Indien de kinderen een fluohesje dragen krijgen ze een speciale beloning. De aftrap wordt gegeven op maandag 5 november. De kinderen van het 5de en 6de leerjaar zullen de ganse dag op hun behendigheid worden getest met een uitdagend parcours.

 
Draagmoeder Baby D in beroep
donderdag 18 oktober 2012
In de zaak van baby D. hebben de draagmoeder uit Bavegem en haar partner beroep aangetekend tegen het vonnis van de correctionele rechtbank in Oudenaarde. Dat meldt Belga. De draagmoeder en haar vriend werden veroordeeld tot één jaar cel met uitstel en een geldboete van 1.650 euro. Baby D. werd geboren op 26 februari 2005. De draagmoeder beloofde het kind aan een koppel uit Antwerpen, maar vertelde hen tijdens de zwangerschap dat ze een miskraam had gehad. Samen met haar partner verkocht ze het meisje na de geboorte aan een Nederlands echtpaar.
 
Ook Wichelen krijgt sporthal
dinsdag 09 oktober 2012
DDS en de gemeente Wichelen ondertekenden de notariële akte die de verkoop van gronden in wijk Bellekouter (Schellebelle) door de intercommunale aan de gemeente Wichelen bezegelt. De verkoop biedt het gemeentebestuur van Wichelen de mogelijkheid om binnen afzienbare tijd van wal te steken met de bouwplannen voor een sporthal.
 
Nieuwe sportzaal in Houtem open
zaterdag 06 oktober 2012
Nieuwe sportzaal in Houtem open
In Sint-Lievens-Houtem is de vernieuwde sportzaal geopend. De nieuwe sporthal is aangebouwd aan de bestaande sporthal.
Lees meer...
 
U bent niet bevoegd om dit onderdeel te bekijken.
U dient zich in te loggen.
Meer...
<< Begin < Vorige 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Volgende > Einde >>

Resultaten 334 - 342 van 595