Madonna’s Ontroerende Momenten tijdens de Celebration Tour in België

Madonna’s Ontroerende Momenten tijdens de Celebration Tour in België

Na een uur later dan gepland het podium te hebben betreden, onthulde Madonna dat ze zich “niet erg goed voelde” in een emotionele toespraak over haar bijna fatale gezondheidscrisis deze zomer tijdens de Celebration Tour stop in België op zaterdag. “Minder dan vier maanden geleden lag ik in een ziekenhuis en was ik bewusteloos en mensen dachten, voorspelden dat ik het misschien niet zou halen,” zei ze. “Het is een verdomd wonder dat ik nu hier ben. Mijn moeder, God zegene haar, ze moet over me waken. Ze zei: ‘Meisje, het is jouw tijd nog niet om te gaan.'” Madonna herinnerde zich de dood van haar moeder aan borstkanker in 1963, toen de zangeres slechts vijf jaar oud was1.

“Ik had deze vreemde gedachte. Ik had plotseling sympathie voor mijn moeder. Niet over het stervensdeel… hoe eenzaam ze zich moet hebben gevoeld in een ziekenhuis, wetende dat ze niet zou gaan leven. En ik kreeg een nieuwe kans, dus ik ben daar erg dankbaar voor.” “Ik moet je zeggen, ik voel me nu niet erg goed. Maar ik kan niet klagen, want ik leef,” ging ze verder. “Dank God voor mijn kinderen en… jullie allemaal en al jullie liefde en steun.” De Queen of Pop werd in juni in het ziekenhuis opgenomen met een “ernstige bacteriële infectie” en moest haar 78-show Celebration Tour, die tot april 2024 zal lopen, uitstellen1.

Madonna vierde haar 65e verjaardag in goede gezondheid in augustus en trapte de tour af in de O2 Arena in Londen afgelopen weekend1. Ondanks haar gezondheidsproblemen blijft Madonna sterk en vastberaden, zoals blijkt uit haar emotionele toespraak en haar voortdurende inzet voor haar wereldtournee.

De Celebration Tour is een belangrijk moment in Madonna’s carrière, waarbij ze haar uitgebreide catalogus van muziek uit de afgelopen 40 jaar viert5. De tournee, die in juli 2023 werd aangekondigd, omvat 35 steden wereldwijd en zal doorgaan tot april 20245. Ondanks de uitdagingen die ze heeft ondervonden, blijft Madonna’s passie voor muziek en haar toewijding aan haar fans onverminderd sterk.

Madonna’s optreden in België was een van de vele stops op haar wereldtournee. Ondanks haar gezondheidsproblemen blijft ze haar fans verbazen met haar kracht en doorzettingsvermogen. Haar emotionele toespraak in België was een krachtig moment dat haar toewijding aan haar muziek en haar fans benadrukte. Het is duidelijk dat Madonna, ondanks de uitdagingen, vastbesloten is om haar fans de show te geven waar ze op hebben gewacht.