Make Text BiggerMake Text SmallerReset Text Size 
Home arrow Nieuws uit Wetteren arrow Aankondigingen arrow Topdagen in Wetteren
Topdagen in Wetteren
donderdag 21 juni 2012
Op 23 en 24 juni zijn het Topdagen in het centrum van Wetteren, met het schlagerfestival op zondag als hoogtepunt. Het wordt een speciale editie waarbij vaste organisatoren Ro Burms en Julien Walgraeve de fakkel na vele jaren doorgeven.Vanaf volgend jaar zullen Stijn Vandeplas en Christine Paepe van de Dienst Toerisme de organisatie in handen nemen.

Het lijstje artiesten bestaat uit Davy Dilamo, Dennie Damaro, Tony Oyen, David Vandyck, Miss Nathalie Tavi, Jaeson, John Horton, Eric Flanders, Vanessa Chinitor, Margriet Hermans & Celien, Frank Galan, Tony Servi en Salim Seghers. Er komt ook nog één special guest.

Op zaterdag is er de autoshow van diverse Wetterse dealers. Rond 16 uur trekt de brandweer met een 40-tal oldtimers door het centrum. In alle centrumstraten is er braderie. Op de Zeshoek vindt weer een beachvolleytornooi plaats, in de Kattestraat zijn er demonstraties van bmx'ers en skaters tijdens Edge On Wheels. In de stadstuin organiseert het PWO een rommelmarkt. In de Stationsstraat is er doorlopend animatie.

 
< Vorige   Volgende >