Make Text BiggerMake Text SmallerReset Text Size 
Home arrow Nieuws uit Wetteren arrow Aankondigingen arrow Judoclub in nieuwe sporthal
Judoclub in nieuwe sporthal
zaterdag 18 augustus 2012

Judoclub Wetteren Serskamp gaat op maandag 20 augustus opnieuw van start.

13 jaar geleden kwam JC Wetteren van "Atlas Gym" in de Nieuwstraat naar Sporthal "De Warande". Het was voor het bestuur geen gemakkelijke beslissing want de vereniging moest zelf de matten aankopen om te kunnen trainen. Deze investering loonde want het ledenaantal ging gevoelig de hoogte in. Nu doet de club voor het derde jaar mee in de interclubcompetitie.

De club telt reeds een aantal zwarte banden, 1e en 2e dan, en dit jaar kunnen er 4 zwarte gordels bijkomen. Ook bij de jeugd wordt er deelgenomen aan wedstrijden en bij de U15, U17 en U20 zijn er judoka's geselecteerd voor provinciale tornooien.

Na 15 seizoenen matten leggen en opbergen zal de gemeente Wetteren met de opening van de nieuwe sporthal een zaal met matten ter beschikking stellen voor verdedigingssporten.

Judoclub Wetteren Serskamp start zijn trainingen opnieuw op maandag 20 augustus. Wie interesse heeft in deze sport mag 4 keer gratis meetrainen met de leden van de club. Alle verdere informatie kan men vinden op de website www.jc-wetteren-serskamp.be of op het nummer 09/366.10.45.

 
< Vorige   Volgende >