Make Text BiggerMake Text SmallerReset Text Size 
Home arrow Nieuws uit Wetteren arrow Aankondigingen arrow Canisha viert eerste verjaardag
Canisha viert eerste verjaardag
donderdag 24 januari 2013

Vzw Canisha, een vereniging die assistentiehonden opleidt, bestaat 1 jaar en dat wordt gevierd in de gemeentelijlke feestzaal in de Schooldreef van Wetteren op zaterdag 26 januari 2013.

Dank zij de assistentiehonden heben mensen met een beperking een grotere autonomie en zelfredzaamheid. De vzw koopt hiervoor puppy’s aan, die dan via gastgezinnen en trainers opgeleid worden. Op 6 december 2012 mocht de vereniging het eerste verjaardagskaarsje uitblazen. Op 26 januari wil men dit heuglijk moment delen met iedereen.

Van 14 tot 19 uur komt professioneel dierenfotograaf Animabox foto’s nemen van je huisdier. Van 16 tot 20 uur loopt de wedstrijd “Hulphond van het jaar”. Iedereen die een hulphond heeft mag hieraan deelnemen. Van 19 tot 21 uur kan men aan tafel aanschuiven voor het eetfestijn met een gevuld kalkoenrolletje met feta en zongedroogde tomaatjes, overgoten met een champignonsaus en vergezeld van aardappelkroketjes. Ook een vegetarische versie van dit menu is verkrijgbaar. Voor kinderen is er een speciaal aangepast menu. Inschrijven kan via de website of bij Katrien (0473 78 62 54) of Christel (0478 24 93 55). Meer informatie is te vinden op: http://www.canisha.be/1stejaarfeest.html .

Rond 20 uur zal Marieke Vervoort, als dubbel medaillewinnares op de Paralympics en ook meter van de vereniging, één en ander vertellen over haar leven en wat haar drijft om dergelijke prestaties te kunnen neerzetten. De Iron Maids, een groep van 10 dames die de uitdaging aangaan om van nul te beginnen trainen voor een halve triatlon en deze wedstrijd deze zomer zullen meedoen, komen een boeiend verhaal vertellen over het waarom en hoe ze zullen slagen voor deze uitdaging. Verder zet men de gastgezinnen in de bloemetjes en geeft men een demo met de assistentiehonden.

www.canisha.be

 
< Vorige   Volgende >