Make Text BiggerMake Text SmallerReset Text Size 
Home arrow Nieuws van de buren
Nieuws van de buren
Botsing en herrie in Laarne
maandag 07 januari 2013

Zondagnacht gebeurde een verkeersongeval in de Heirweg in Laarne. Een voertuig met 3 inzittenden was tot stilstand gekomen tegen een boom. De bestuurder zat gekneld.

Lees meer...
 
Geen festival in Laarne
vrijdag 04 januari 2013
Geen festival in Laarne
Er komt dit jaar geen vierde editie van Once Upon a Festival, het tweedaagse alternatieve festival in Laarne. Dat maakte de organisatie zelf bekend.
Lees meer...
 
Ontsnapte gevangene geklist in Laarne
donderdag 20 december 2012

In de Scheestraat in Laarne werd een voorbijganger aangesproken door 2 mannen van vermoedelijk Russische afkomst. Hun voertuig zat in de gracht. De politie kwam ter plaatse en trof een Rus en een Bosniër aan. Hun voertuig zat effectief vast in de modder.

Lees meer...
 
Opsporingsbericht
woensdag 19 december 2012
Vorige week zondag werd ter hoogte van de Heusdenbaan 65 in Melle een meisje van 17 aangerand. Het parket van Gent en de lokale politiezone Regio Rhode & Schelde zijn op zoek naar personen die daar tussen 20u40 en 2100 passeerden en er iets verdacht zagen. Het slachtoffer kon immers aanhalen dat minstens één volumewagen vertraagd was ter hoogte van de feiten en vermoedelijk iets moet hebben opgemerkt.
Lees meer...
 
Oosterzele: Dagvaarding CD&V-mandatarissen van de baan
woensdag 19 december 2012
De dagvaarding waarop oppositiepartij SVVO aanstuurde ten aanzien van burgemeester Johan Van Durme, Schepen Christ Meuleman en gemeenteraadsvoorzitter Paul Cottenie is van de baan. SVVO wilde dat de gemeente de drie mandatarissen zou dagvaarden voor de schade die de gemeente lijdt naar aanleiding van het sluikstort in Scheurbroek.
Lees meer...
 
Trein verliest wagons
woensdag 19 december 2012

Ter hoogte van Sint-Lievens-Houtem zijn woensdagochtend rond 8 uur drie wagons losgekomen van een rijdende trein. Er waren geen gewonden en de reizigers die strandden, konden na twee uur weer vertrekken. Het incident veroorzaakte vertragingen van een kwartier op de lijn Gent-Brussel. De politie onderzoekt de zaak.

Lees meer...
 
Brand in Oosterzele
vrijdag 14 december 2012

Vrijdagochtend was er een woningbrand op de Geraardbergsesteenweg in Oosterzele.

Lees meer...
 
CD&V Oosterzele: Roekeloze methodes
donderdag 13 december 2012
Met betrekking tot de door SVVO ingediende agendapunten op de gemeenteraad om drie CD&V-mandatarissen te dagvaarden voor de schade rond het sluikstort Scheurbroek is de CD&V-fractie van oordeel dat het hier gaat om een wanhoopspoging waarbij SVVO geen middelen schuwt om mensen persoonlijke schade te berokkenen. Dat zegt de CD&V in een reactie.
Lees meer...
 
Belasting op sluikstort
woensdag 12 december 2012
De gemeente Wichelen stelt voor de belasting op het weghalen van sluikstorten te verlengen. Deze belasting werd vorig jaar voor het eerst ingevoerd. Volgens het gemeentebestuur is sluikstorten een vorm van asociaal gedrag dat, als sensibiliseringscampagnes niet helpen, dient te worden aangepakt met een contantbelasting. Het kan immers niet dat elk sluikstort door de gemeentediensten en dus op kosten van de belastingbetaler opgeruimd wordt. De belasting bedraagt minimaal 250 euro en kan hoger zijn afhankelijk van de grootte van het sluikstort.
 
U bent niet bevoegd om dit onderdeel te bekijken.
U dient zich in te loggen.
Meer...
<< Begin < Vorige 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Volgende > Einde >>

Resultaten 487 - 495 van 761