Make Text BiggerMake Text SmallerReset Text Size 
Home arrow Nieuws van de buren
Nieuws van de buren
Oordegem: Cafeetje ingestort
vrijdag 01 februari 2013
Oordegem: Cafeetje ingestort
Het historisch cafeetje ‘Bij Ward en Anna' aan de kerk van Oordegem is zo goed als volledig ingestort.
Lees meer...
 
Nieuwe gemeenteraad met nieuwe zone 30
donderdag 31 januari 2013

De Gemeenteraad van Oosterzele is nu definitief samengesteld. Sinds de installatievergadering op 2 januari namen drie raadsleden afstand van hun mandaat omdat ze in de OCMW-raad gaan zetelen. Het zijn Linda De Vos, Els De Turck en Ivan Roelekens. De drie eerste opvolgers nemen hun plaats rond de tafel in. Dat zijn Koen Beeckman, Marc De Smet en Kristof Van Cauwenberghe. Els De Turck wordt als OCMW-voorzitter wel toegevoegd aan het schepencollege waardoor zij ook de gemeenteraden bijwoont met raadgevende stem.

Lees meer...
 
Vlierzele Dorp: Ondergrond heeft geen draagkracht meer
woensdag 30 januari 2013

Vlierzele Dorp: Ondergrond heeft geen draagkracht meer
TMVW gaat de riolering op Vlierzele Dorp vernieuwen.

Lees meer...
 
Extra bos in Houtem
zaterdag 26 januari 2013
De gemeente Sint-Lievens-Houtem krijgt de komende jaren 20 hectare meer bos. Vlaams milieuminister Joke Schauvliege geeft 1,18 miljoen euro subsidies voor de Houtemse ruilverkaveling om de landschappelijke structuur van het gebied te versterken. Een groot deel van dat bedrag gaat naar extra bebossing. De belangrijkste plaatsen waar nieuwe bebossing komt zijn het Houtembos in omgeving van de Swessestraat, langs de Bijlokebeek omgeving Zandstraat, in het Vlierzeelse Hemelrijk en aan de Smoorbeek in Morelgem, aan het bos Grootbroek in de omgeving van Klein Zottegem en langs de Molenbeek in omgeving van Cruysrede.
 
Vrouw blijft in brand
donderdag 24 januari 2013
Donderdagmiddag is een 83-jarige vrouw om het leven gekomen bij een uitslaande woningbrand aan Kwaadbeek in Oosterzele. Het vuur ontstond toen de echgenoot voor korte tijd afwezig was. Vermoedelijk ligt het houtvuur aan de oorzaak van de brand. Het vuur moet heel snel om zich heen gegrepen hebben. De vrouw kreeg niet de tijd om te vluchten. Haar lichaam werd door de brandweer in de woning aangetroffen. De man heeft bij de brand alles verloren. Het huis is volledig vernield. Hij vindt de komende tijd onderdak bij zijn dochter.
 
Melle: Aanrander opgepakt
zaterdag 19 januari 2013
een 31-jarige Merelbekenaar is door de lokale recherche van de politiezone Regio Rhode & Schelde aan de tand gevoeld in verband met een verkrachting in Merelbeke en een aanranding te Melle eind vorig jaar. De man legde intussen gedeeltelijke bekentenissen af en zijn aanhouding werd bevestigd door de onderzoeksrechter in Gent.
Lees meer...
 
Oordegem: Historisch cafeetje stort in
donderdag 17 januari 2013

Oordegem: Historisch cafeetje stort in
Een deel van het historisch cafeetje Bij Ward en Anna, rechtover de kerk in Oordegem, is ingestort.

Lees meer...
 
Zwaar gewond na val van tractor
zondag 13 januari 2013

Zaterdag raakte in Oosterzele een 17-jarige jongeman zwaar gewond nadat hij van een rijdende landbouwtractor was gevallen.

Lees meer...
 
Kinderen beplanten Moleneed
zaterdag 12 januari 2013

135 kinderen van de Wichelse scholen planten op maandag 14 januari bomen en struiken aan in het Moleneed in Serskamp. Het aanplanten van houtkanten met struiken en bomen aan het Moleneed maakt deel uit van het natuur- en landschapsherstel van de vallei van de Serskampse beek.

 

Lees meer...
 
U bent niet bevoegd om dit onderdeel te bekijken.
U dient zich in te loggen.
Meer...
<< Begin < Vorige 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Volgende > Einde >>

Resultaten 496 - 504 van 780