Make Text BiggerMake Text SmallerReset Text Size 
Home arrow Nieuws van de buren
Nieuws van de buren
BALEGEM: Raad van State schorst bouwvergunning
maandag 01 januari 2007
De Raad van State heeft de bouwvergunning voor een woning aan de Sint Martensdries in Balegem geschorst. Dat heeft uittredend schepen en kersvers provincieraadslid Jan Fiers (Groen!) laten weten.
Lees meer...
 
Melle: zware woningbrand
zaterdag 30 december 2006
Foto van Fotoburo De Rycke
Zaterdagavond is een gezin uit Melle dakloos geworden na een woningbrand.
Lees meer...
 
Bavegem: tijdelijke slachtvloer
woensdag 27 december 2006
In Bavegem wordt een tijdelijke slachtvloer ingericht voor de rituele slachtingen tijdens het komende offerfeest van de Islamitische gemeenschap.
Lees meer...
 
Kalken: 2 geknelden na botsing
dinsdag 26 december 2006
Bij een verkeersongeval op de E17 in Kalken zijn twee personen zwaargewond geraakt.
Lees meer...
 
Wichelen heeft bestuursakkoord
zondag 17 december 2006
In Wichelen is er een bestuursakkoord. SAMEN, de partij van burgemeester Werner Vander Eecken, heeft een coalitie gesloten met Sp.a-Spirit. Samen hebben ze 11 van de 21 zetels. Beide partijen waren direkt na de verkiezingen al gesprekkken begonnen maar Sp.a haakte af omdat de partij het ocmw-voorzitterschap niet kreeg. Vervolgens verbondt Sp.a-Spirit zijn lot aan dat van de CD&V. Daar is Sp.a-Spirit nu op teruggekomen. Werner Vander Eecken blijft burgemeester, Conny Beelaert van Sp.a-Spirit wordt ocmw-vooorzitter en lid van het schepencollege en Kenneth Taylor, zoon van de overleden burgemeester John Taylor, wordt schepen. Meer op www.grootwichelen.be
 
Laster en eerroof Wichelen
vrijdag 15 december 2006
De raad voor verkiezingsbetwistingen van Oost-Vlaanderen heeft de klacht van WLD-Apart uit Wichelen ongegrond verklaard. Nu gaat de tegenpartij klacht indienen voor laster en eerroof.
Lees meer...
 
Serskamp: scouts vs buurtbewoners
donderdag 14 december 2006
De bewoners van de Nieuwstraat in Serskamp willen geen parkeerdruk en lawaai van de scouts. Dat is gebleken tijdens de informatievergadering over het bijzonder plan van aanleg Verbindingsweg Nieuwstraat-Wetterensteenweg. Dat gebied wordt omgezet van agrarisch gebied naar zone voor openbaar nut om toe te laten dat de scouts er hun activiteiten kunnen ontwikkelen.
Lees meer...
 
Protest over BPA Anker Serskamp
woensdag 13 december 2006
Als de bevolking het BPA Binnengebied Anker Serskamp niet neemt dan komt er geen BPA. Dat heeft burgemeester Werner Vander Eecken gezegd tijdens een informatievergadering over het bijzonder plan van aanleg.
Lees meer...
 
Mandaten Laarne bekend
woensdag 13 december 2006
Ook in Laarne is de samenstellling van het schepencollege bekend gemaakt. Ignace De Baerdemaeker van VLD blijft burgemeester. Drie partijgenoten nemen een schepenambt op.
Lees meer...
 
U bent niet bevoegd om dit onderdeel te bekijken.
U dient zich in te loggen.
Meer...
<< Begin < Vorige 81 82 83 84 85 86 87 88 Volgende > Einde >>

Resultaten 775 - 783 van 787