Make Text BiggerMake Text SmallerReset Text Size 
Home arrow Nieuws van de buren
Nieuws van de buren
'De Soldaat' geschonken
zondag 02 december 2018
De vriendenkring van Oud-Strijders Groot-Houtem heeft het beeld 'De Soldaat' geschonken aan de gemeente Sint-Lievens-Houtem. Het werd gemaakt door Albert Matthys.
Lees meer...
 
Laureaat van de arbeid
zondag 02 december 2018
Willy Vinck uit Sint-Lievens-Houtem heeft het gouden ereteken als Laureaat van de Arbeid ontvangen in de beroepscategorie 'politie en veiligheidsdiensten'.
Lees meer...
 
Sportnieuwbouw kan aanbesteed worden
zaterdag 01 december 2018
Het ontwerp voor de nieuwe sportaccommodatie ter hoogte van de Kruisenstraat en de Kouterstraat in Kalken is klaar en het werk kan aanbesteed worden. Het gaat om een nieuwe kantine en kleedkamers voor voetbalclub HO kalken, maar zal ook openstaan voor andere verenigingen.
Lees meer...
 
Vaststeller van sluikstorten
vrijdag 30 november 2018
Voortaan zal een personeelslid van de afvalintercommunale Verko als vaststeller van sluikstorten aan de slag gaan. De gemeente Laarne heeft de man hiervoor alvast de machtiging verleend.
Lees meer...
 
Herverkiezingen gevraagd in Oosterzele
donderdag 29 november 2018
In Oosterzele heeft Open VLD plus een klacht neergelegd bij de Raad voor Verkiezingsbetwistingen. De partij vraagt in eerste instantie nieuwe verkiezingen en als dat niet kan het vervallen verklaren van het mandaat van enkele verkozenen.
Lees meer...
 
Vandalisme aan Den Amb8
dinsdag 27 november 2018
Een nieuw geval van vandalisme in de omgeving van de fuifzaal Den Amb8 in Oosterzele heeft de organiserende  vereniging een factuur van 1.100 euro opgeleverd. De gemeente wil er de organisatoren nog eens op attent maken dat ze zelf de omgeving in de gaten moeten houden.
Lees meer...
 
Vredesboom in Bavegem
dinsdag 27 november 2018
De leerlingen van de vrije basisschool Klim Op in Bavegem hebben een vredesboom geplant ter herdenking van het einde van de eerste wereldoorlog.
Lees meer...
 
Eetpreut ligt in de winkel
zaterdag 24 november 2018
Wim Leys (57) uit Laarne heeft zijn eerste boek uitgegeven. Het draagt de bijzondere titel 'Eetpreut'.
Lees meer...
 
Schoolspeelplaatsen delen en bewegingsvriendelijk maken
dinsdag 20 november 2018
De gemeente Oosterzele stapt in op een projectoproep om meer bewegingsvriendelijke en gedeelde schoolspeelplaatsen in te richten.
Lees meer...
 
U bent niet bevoegd om dit onderdeel te bekijken.
U dient zich in te loggen.
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 73 - 81 van 780